Fakta biter inte på rasister och andra fanatiker, SvD propagerar för ökad skuldsättning, Större friggebodar, Boktips från Pingis

SvD med ägare Schibsted propagerar för att folk inte ska amortera på sina lån. Dessutom uppmanar de pensionärer att ta lån på sina bostäder och använda de lånade pengarna till att betala ränta på lånet ... Cornucopia funderar över hur en person bäst skyddar sina tillgångar när kraschen kommer.
Cornucopia har en läsarundersökning: hur mycket amorterar du på ditt lån?

Det kan bli tillåtet att ha större friggebodar: 20 kvadratmeter istället för som idag, 15. Cornucopia menar att det gör det möjligt att ha en andra bostad på en villatomt.

Fakta biter inte på rasister och andra fanatiker, visar en undersökning som Cornucopia presenterar resultatet av och funderar kring.

Boktips från Pingis Hadenius: Money, a love story.

1 kommentarer:

  1. Redan Freud lärde oss att undvika att argumentera om du vill vinna någon medmänniska för din sak. Framför allt ska faktabaserade argument undvikas.
    Inget nytt under solen.

    Lissabonmasken

    SvaraRadera

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects