Hamnskiften, Kvinnan i stugan, Nystart och avslut, Grattis till Häxans Hus!, Den lilla healinghunden

Norrshaman har ett boktips: Ordning mot kaos – studier av nordisk förkristen kosmologi. Det är en antologi med bidrag från 14 nordiska forskare, och somliga av bidragen är mycket intressanta. En del tar upp samband mellan kosmologi och heliga platser, andra behandlar samband mellan kosmologi och heliga ritualer. Lotte Hedeager (professor i arkeologi) skriver om hamnskifte (människor som förvandlas till djur) med utgångspunkt i djurornamentik från järnåldern.

Esmaralda visar en bild på en fin liten stuga och berättar vad hon ser på den: en kvinna som inte längre finns bland de levande.

Linda i Häxans hus talar om avslut och ny början. Hon menar att det är viktigt att se tillbaka ibland, för att se vad som har gått bra och vad en kunde ha gjort på ett annat sätt. Hon ser också framåt. Hon ska fira vintersolståndet själv i år och ber oss arbeta med vår själ, inte mot den.
BloggNyheterna gratulerar Häxans Hus, som är Veckans blogg på Besökstoppen!!

Tarotguidernas Åsa berättar om en liten hund som envist tog kontakt med henne. När hon lyssnade visade det sig att hunden hade ett viktigt budskap!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects