Arbetsförmedlingen retar upp Arga Klara

Egoina är ju som bekant på besök hos sin farmor i Norge och nu visar hon förtjusande bilder på bloggen, både på farmor som ung och på hennes konstnärsalster och inte minst på det lila rummet som Egoina sover i. Hon bjuder också på ett helt underbart telefonsamtal med sin pappa som är nybliven Iphone-ägare och som inte riktigt har fatta galoppen ännu samt ett tips om hur man kan se livet i ett mer lilaskimrande ljus.

Idag är Arga Klara arg. Hon har fått brev från Arbetsförmedlingen med förslag på jobb som de tycker hon ska söka. Jobb som inte på något vis överensstämmer med hennes förmåga och det som hon och hennes handläggare pratat om. Arga Klara visar också bild på älsklingen R, totalt den andra bilden på cirka 2500 inlägg. Den här gången sitter han på den nyinköpta glidarhojen.

Filippa har varit i Herrljunga och hälsat på små kusiner och mormor och morfar.

I Monas Universum jobbas det frenetiskt med monterbygge och uppackning av saker. Vi får också följa med i bilköerna på hemvägen, till den trötta matlagningen med översaltad fisk, till trappan full med lådor, fåtöljen som blev över och planeringen av outfits med smycken för mässdagarna. Sen får vi en förhandstitt på några nya fräcka handdukar som ska ingå i sortimentet också.

Sofie ger sig i kast med att förklara hur svårt och komplext begreppet ätstörning egentligen är och att det inte bara handlar om mat och vikt utan innehåller så väldigt mycket mer.

Hos Till Daniel redovisar Walentine var utredningen kring Daniels dödsfall står och hur allting har gått till hittills. Att han inte är nöjd med Socialstyrelsens handläggning råder det inga tveksamheter kring.

För Elaine har mycket handlat om Fashion week och lite om träningen med David. Hennes outfit bestämdes av hennes kusin och modeorakel Wendy Rådström, själva festkvällen var en succé med målade naglar och några sippar champagne, och efter denna dejt på tumanhand var Elaine och Gustav som nykära tonåringar igen. Tydligen så har inlägget från häromdagen där annonser och statistik var på tapeten lett till upprörda känslor bland bloggläsarna och det bemöter Elaine också, bland annat genm ett vlogg-inlägg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects