Det är friskt att äta sig mätt, säger Sofie

Amir skulle starta dagen på gymmet idag, men på grund av en hel del strul slutade det med ett utomhuspass istället. Och den här bilden på Madonna måste ni bara se.


Arga Klara har odlat grönsaker i år, både gul lök, fyra olika sorters chili samt spetspaprika har det blivit och allt har blivit lyckat trots att det var första gången.

Mona har sprungit på en gammal bekant och blivit överöst med present och inte minst komplimanger för sitt sätt att skriva. Det visade sig att det inte var så enkelt att ta emot beröm som att ge det, men väldigt uppskattat när hon väl kunde ta det till sig.

Sofie konstaterar att för någon som har eller har haft problem med ätstörning så är det ett friskhetstecken att äta sig mätt och farligt att gå omkring och vara hungrig eftersom det triggar igång fel sorts tankar.

Elaine har varit i Enköping och föreläst för 400 lärare. Efter det blir det kusinträff för första gången sedan Elaines farfar gick bort och hon ser fram emot att träffas och få prata om honom och minnen en stund.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects