Diner en blanc, solsäker vintersemester och andkonferens

Discovering the planet berättar om Diner en blanc, ett knytkalas med vita dukar och alla gäster klädda i vitt. Företeelsen startade i Paris för 25 år sedan men förekommer nu i städer över hela världen och ett av världens största mathappenings. För två veckor sedan kom det för första gången till Stockholm.

Mary af Rövarhamn, som är en träbåt med 37 år på nacken, kräver en hel del omsorg och pyssel och under slipandet, målandet och behandlingen av rostangrepp har Ludvig dragit på sig ett rejält ryggskott.

Hallinsreseblogg tipsar om solsäkra resmål inom hyfsat kort restid för vintersemestern. Vi får se bilder från och veta lite mer om Kanarieöarna, Marocko, Kap Verde, Dubai, Gambia, Madeira och Nerja. Via ett gästinlägg får vi också veta mer om vad som finns att se och göra på Long Island och då framför allt den delen som inte ingår i New York City. Vi bildbesöker The Hamptons och Old Wesbury Gardens och blir tipsade om shopping och stränder.

Utanför Freedomtravels köksfönster hölls det igår andkonferens och tydligen stod det viktiga punkter på agendan för Helena meddelar att det stundom gick ganska hett till. Givetvis får vi se bild från koferensen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects