Egoina bemöter kritik som Jehovas vittne

Linn Herbertsson känner sig maktlös inför uppgiften att beskriva hur mycket hon saknar sin mamma som nyligen avled i cancer. Hon skriver att hon gärna vill skriva i bloggen men att hon inte vet hur och vi får se två fina bilder på Linn och hennes mamma.

Egoina skriver att hon är van vid att få kritik för sin tro som Jehovas vittne och att hon tycker man ska läsa på och sätta sig in i vad det innebär innan man kritiserar.

Elaine ger en utförlig beskrivning av vad hon äter nu under sin träningsperiod.

Monas Universum har varit i Plain Vanillas monter på mässan och förälskar sig i kläderna för vårsäsongen 2013. Vi får också läsa en mycket intressant företagspresentation som lyckas med konststycket att inte med ett enda ord nämna vad det är som de säljer.

Filippa gråter nostalgiska lyckotårar över den spännande framtiden som väntar men också över att behöva lämna sitt älskade rum och inte minst sin mamma.

Arga Klara håller på med en del inredningsarbete på lantstället, bland annat är det en sänglampa, mögel bakom en spegel och hyllor som avhandlas. Efter en kvällspromenad med grodstudier konstaterar hon också att de små söta grodbarnen är mer unerhållande än många människor hon mött i sitt liv.

Amir är glad över uppskattning han fått av en bloggläsare och undrar om Biebers nakenbilder är en regelrätt skandal.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects