Elaine dissar härskarkomplimanger och Arga Klara blir vittne till snigelsex

Mona bjuder på en bildkavalkad av fina och coola saker från sista mässdagen. Hon har speciellt förälskat sig i ett par tofflor som finns i alla möjliga färger, men som Mona vill ha i svart och därför kör en övertalningskampanj mot tillverkaren.

Filippa och kompisen Johanna håller på att installera sig i nya lägenheten och har varit på shoppingrunda i Göteborg. De har lagat och ätit sin första gemensamma måltid och är trötta av allt det nya. Imorgon börjar skolan.

Sofie på I Choose Life filosoferar kring hur alla vet att äkta skönhet finns på insidan men ändå förförs av alla ytliga skönhetsideal.

Elaine ryter till angående de typiskt kvinnliga komplimangerna som egentligen inte är annat än komplimangversionen av först klassens härskarteknik.

Egoina tipsar om det egenuppfunna (?) spelet "Rit-spelet" med bilder och instruktioner.

Amir är uppe med tuppen och ska jobba hela dagen för att sedan för ovanlighetens skulle äta middag hemma.

Arga Klara har blivit ofrivilligt vittne till något som hon tolkar som snigelsex mellan två leopardsniglar. När det gäller grejor till lantstället så var tajmingen perfekt och inget besök till IKEA behövdes eftersom föräldrar och svärföräldrar visade sig ha, och kunna avvara, allt som behövdes.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects