Elaine tar upp skillnaden mellan hälsa och ätstörningar

Elaine visar bild på kaninen som ska kidnappa Blondinbellas till hennes möhippa. Är det kanske Elaine själv som ska ikläda sig kaninkostymen? Hon tar också upp den viktiga skillnaden mellan hälsa och ätstörning och förklarar att hennes intresse för kost och träning handlar om att vilja må bra och leva länge och uppmuntrar på inget sätt till ätstörningar eller annan extrem kosthållning.

Trots en kass vecka konstaterar Walle att det är ren lycka att vara efterlängtad och uppskattad och ha någon som vill följa med hem och äta köttbullar.

Mona erkänner att hon är ljusknarkare och förklarar varför hennes senaste passion, nu inför det annalkande höstmörkret, är doftljus från Village Candles.

Filippa har landat i sin loftlägenhet i Göteborg och verkar redan trivas, även om det var jobbigt att säga hejdå till mamma.

Amir är helnöjd med sina nya barfotasneakers och ger dem en femma i betyg. Han tipsar också om lediga säljjobb hos Viafone.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects