Filippa på gymnasiet, Gaybloggen taggad inför Britney och Annas Kaos skaffar mac

Hos Till Daniel skriver Walentine om vilken effekt psykofarmaka, mer specifikt bensodiazepiner, har på ångest och på vilka olika sätt psykvården brast i behandlingen av Daniel.

Idag har Elaine lunchat med Pingis och diskuterat vänskapsrelationer. En del vänner finns bara där i motgång medan andra finns bara där i medgång, men det är de som aldrig viker från ens sida som man ska vara rädd om de andra förlorar man oftast på vägen.

Gaybloggen berättar Amir om hur han håller motivationen uppe för att fortsätta träna och äta rätt. Samt att han är sjukt taggad inför Britney Spears skivsläpp den 17 september.

Filippa har avverkat sin första skoldag på gymnasiet och konstaterar att klassen verkar mysig, att hon förmodligen har tre väldigt bra år framför sig och att det fortfarande känns som sommar.

Annas Kaos har upptäckt att man blir coolare och fräschare om man har en mac och att det klär henne. Hon kan ännu inte använda den men det är okej eftersom det är ytan som räknas.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects