Företag vill annonsera på stora bloggar för skambud

I Monas Universum har söndagen tillbringats i mässhallar med att montera mässmontrar. För ovanligthetens skull var maken med redan från början och Mona förvarna om att hon eventuellt kan vara änka när väl torsdagen och starten på mässan kommer.

Elaine lackar ur på oseriösa annonssäljare som tycker det är helt rimligt att erbjuda en barntröja som betalning för en internetannons på Elaines blogg som har 90 000 läsare i veckan.

Igår för exakt ett år sedan tog Walentine sitt favoritkort av Daniel och för 11 månader sedan lämnade Daniel detta jordeliv. I Till Daniel får vi ta del av minnesbilder från den sista tiden tillsammans och Walentines funderingar och oro kring vad som hände.

Filippa bättrade på humöret under kvällen igår och hann med både en ridtur och en powerwalk med hunden innan hon stupade i sång. Väl där kom hon fram till att hon inte har så mycket att vara nedstämd för egentligen.

Egonia är ute på landet och hänger med kossor, åker båt och annat lantligt.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects