Hummerfyllda crêpes på Madagaskar

Hos Vardag på Sicilien får vi en lektion i sicilianska svordomar som överlag är grövre än de svenska och väldigt könsordsbundna. Tydligen smittar språkkulturen av sig för Johanna berättar att även hon börjat svära när hon befinner sig på Sicilien.

På Madagaskar finns en liten lyxrestaurang utan spis, utan avlopp eller rinnande vatten men med utsökt god mat, fantastisk utsikt och trevligt sällskap för nästan inga pengar alls. Hit har familjen på Mary af Rövarhamn kommit och får avnjuta hummerfyllda crêpes.

Helena och Peter på Freedomtravel håller på att bygga en walk-in-closet i husbåten för att ersätta deras nuvarande crawl-in-closet. Byggandet kombineras med vin, Ulf Lundell och havsluft.

Kenneth på Galen i Grekland har haft problem med en stinkande bil och skyllde i det längsta stanken på sina helt oskyldiga skor. På söndagar väcks man i Plaka av kyrklockorna och lite senare efter kyrkbesöket är det byskvaller och småkakor på torget som gäller.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects