Mjölkkanonerna fungerar inte längre

Den senaste tidens värme har fått Tyra att vända på dygnet och vara inne och sova när det är som varmast på dagarna. Hon ber om ursäkt för att bloggen inte är vad den brukar vara men förklarar det hela med att livet är lite upp och ner för närvarande. Tyra skriver också om att ha drömmar och om vikten av att formulera sina drömmar som mål. Hon berättar vad hon har för drömmar och mål med sin nya gård och avslutar med ett slagkraftigt citat: "Don't tell people your dreams. Show them."

Foki drömmer om svensk höst med rödgula löv, mörka kvällar och varm choklad och hon skriver att hon har planer på att komma på besök till Sverige i höst. Foki passar också på idag att svara på ett antal läsarfrågor som hon fått bland kommentarerna.

Elaine promotar en fotoutställning i Stockholm till förmån för Love Nepal som hjälper unga flickor från Badifolket ur prostitution. Helgen borta från Gustav och Matheo närmar sig sitt slut och från att ha varit nojig och deppig över att sluta amma konstaterar nu Elaine att det är skönt att ha sina egna bröst tillbaks. Helgen har också inneburit att hon satt upp en del mål för sig själv för det kommande året.

På Till Daniel har Walentine haft en jobbig natt på tåget. Han minns och sörjer sin älskade Daniel och berättar om betydelsefulla och minnesvärda stunder ur deras gemensamma liv.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects