Mona söker skicklig rygg-/nervspecialist och Elaine dissar skitsnackare

Filippa har packat inför morgondagens flytt till Göteborg och skolstarten, och det visade sig vara svårare än hon väntat sig och satte en del sorgliga tankar i röresle. Ett besök hos farmor och farfar och en tidig gratulation av farfar på födelsedagen har också hunnits med.

Egoina visa två omgångar med extra semesterfoton från norgeresan.

Arga Klara har varit på museum i Göteborg och lärt sig vad man ska göra i händelse av krig. Intruktionerna var i och för sig från 1954, och klarar konstaterar att kritiskt tänkande inte var något utbrett fenomen på den tiden.

Amir tänker tillbaks och saknar lägenheten han och Dogge hade i Malmö där de trivdes så bra, men vet samtidigt att de vill bo i Stockholm nu. Dagens lunch intogs på Rosannas balkong efter ett gympass med tjejerna.

Mona ber om hjälp från sina läsare med att hitta en riktigt skicklig ryggspecialist eller nervspecialist till sin dotter som lider av svåra smärtor efter ett misslyckat ingrepp.

Elaine laddar inför dagens träningspass med David och konstaterar att hon minskat 6 cm runt midjan och tappat 4 kilo på två veckor, samt att boobsen har blivit betydligt mindre sedan hon slutade amma. Hon ondgör sig också över skitsnackare, inte minst den typen som försöker bygga relationer på att snacka skit om andra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects