Bolidens giftskandal i Chile, Bildt om regeringsombildningen, Microsoft hjälper Linux lyfta, Harry Potter är antirasist

Supermiljöbloggen skriver om Bolidens giftskandal i Chile och att 707 bybor i den drabbade byn Polygono stämmer Boliden på 90 miljarder kronor.

Biståndsminister Gunilla Carlsson lämnar sin post och Arbetsmarknadsminister Hillevi Engström efterträder henne. Om detta skriver Carl Bildt, men också om resor som väntar, först till Ukraina imorgon och därefter New York i nästa vecka. Innan dess ska han hinna lyssna på föredrag av Lars Tobisson som berättar om sin bok om Gösta Bohman.

Den hälsosamme ekonomisten förutspår att Linux kommer att lyfta som operativsystem på hemdatorer på Windows bekostnad och som en följd av Windows 8, Snowdens avslöjanden och Microsofts beslut om att upphöra med support på Windows XP.

Motargument gräver djupare i Harry Potter-böckerna och hittar historier om rasister och antirasister som slåss för olika värderingar. Harry Potter lär oss att stå upp för det vi tror på och våga säga ifrån när vi tycker att något är fel.0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects