Om Oss

Vi som driver BloggNyheterna är fyra kvinnor, ständigt i våra bästa år. Vi är geografisk utspridda över landet men har samlats kring den här bloggen eftersom vi upplever ett växande behov i bloggsverige och anser oss kunna fylla det. Vårt jobb är att spara tid åt er bloggläsare och göra det enkelt att hålla er uppdaterade med vad som händer på era favoritbloggar samt att hjälpa er att upptäcka nya bloggpärlor. Vi kallar också bloggen kort och gott för BN (BloggNyheterna).

Anna: Den goda viljan, det goda hjärtat och den oöverträffade diplomatin personifierad, alltid jordad och i trygg kontakt med sina urmodersinstinkter. En lugn värmlänning med ett hett temperament, en social ensamvarg som håller sina vänner nära hjärtat. Annas kreativitet tar sig uttryck i allt från ordvrängeri till förfinat hantverk av olika slag, till stor glädje och nytta för hennes omgivning. Här kan du ta del av Annas allla inlägg på BN.

Julia V: En vacker och vänlig kvinna i 40-årsåldern som bor i ett sött hus tillsammans med ett antal barn i varierande ålder och en rar make. Julia V bedrev länge högre studier, men upptäckte så småningom att sanningen inte finns på universitetet utan inom oss alla. Sen dess lyssnar hon inåt efter den egna sanningen och utåt efter andras. Här kan du ta del av Julias alla inlägg på BN.

Lotta: En modern renässansmänniska som kan lite om allt möjligt och mycket om en hel del. Med en altruistisk och holistisk inställning till livet är hon under ständig utveckling för att bli en bättre människa. Vid första anblicken kan Lotta verka späd och skör men bakom den väna ytan är hon både envis, resursstark och har ett stort mått jäklar anamma. Lägg infödd skåning till det och ni har en äkta svensk ”Southern Bell”. Här kan du ta del av Lottas alla inlägg på BN.


Jennie: Med en mängd till synes motstridiga egenskaper är hon ett kvinnligt enigma och en aldrig sinande källa till förtjusande överraskningar. Glad och positiv men samtidigt åsiktsstark och bestämd, impulsiv men också analyserande, vältalig men alltid lyhörd, fåfäng men aldrig ytlig. Jennie är 32 år och njuter av att leva livet till fullo och högst upp på prioritetslistan kommer alltid familjen. Här kan du ta del av Jennies alla inlägg på BN.


1 kommentarer:

 1. Hej!
  JULTÄVLING

  Missa inte min tävling då du kan vinna mina böcker!
  Start 1 december (konstigt tid va)
  Jag delar ut tre priser till tre vinnare och det ena är min roman Eko av natt, och det andra är min andra roman Andetag, och det tredje är min diktbok Luftens sötma.

  Den 1 december kommer det en fråga på min författarblogg som ni ska svara på och dagen efter kommer svaret.
  Sen kommer fem frågor till innan den 12 december på den här sidan,

  http://stinanilssonbassell.wordpress.com/


  och de tre med flest rätt vinner.
  Boken skickas till dig eller hämtas hos mig om du bor här i närheten. (då bjuder jag på kaffe och glögg).
  Lycka till!
  Stina

  SvaraRadera

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects