Världens största grotta öppnar, kyckling med arsenik, knölvalar utanför Afrika, bo gratis runt om i världen

Discovering the planet bertättar att världens största kända grotta, Soon Doong i Vietnam nu öppnar för turister. Grottan upptäcktes 1991 av en lokalbo och innehåller både vattenfall, regnskog och egna floder som vi får se bilder på.

Att bo i USA skriver om att amerikanska kycklingar innehåller arsenik och att rent generellt måste man numera välja ekologisk mat över hela linjen för att inte få i sig en massa tillsatser som är mindre nyttiga.

Mary af Rövarhamn stävar söderut och knölvalarna norrut men de ses mest hela tiden just nu. Valarna tar sig tid att hoppa och leka men fär båten är det en kamp mot klockan för att hinna fram till Richards Bay i Sydafrika innan ett oväder med starka vindar slår till.

Freedomtravel tipsar om en artikel med Teresa Roberts som skrivit böcker om hur man kan resa runt i världen och bo gratis mot att man passar någon annans hus och husdjur.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects