Roadtrip norrut från NY förbi West Point i höstiga färger mot Catskill Mountains

Ett annat New York bjuder med oss på en härlig resa i text och bild norrut från New York bland höstfärger, böljande kullar och ståtliga berg på väg mot Kanada. Vi passerar West Point på väg mot Catskill Mountains och väl där finns åtskilliga möjligheter till härliga utflyktsmål.

Vardag på Sicilien tipsar om var man ska äta när man reser på Sicilien. Det gäller som vanligt att hålla utkik efter de lunchrestauranger där lokalbefolkningen äter eftersom de ställen har både bäst mat och bäst priser.

Jennifer Sandström tycker det var värt de fyra timmar långa och ganska obehagliga tågresan för att nå slutmålet Varkal vid havet där hon ska tillbringa en långhelg.

Galen i Grekland tog en tupplur och vaknade till ett jordskalv som enligt uppgift uppmätte 6,4 på richterskalan. Utan Ira så fanns det ingen som varnade om skalvet men det enda som hände i huset var att en gummistövel välte.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects