Kenza äter frukost på hotellrummet, Blondinbella är nöjd med blommorna och Kissie köper träningskläder.

Kenza  är i Nice och tycker att det är riktigt nice. Hon anser dock att horellrummet är alldeles för dyrt i jämförelse med standarden. Frukosten verkade dock sitta fint, det ser smaskigt ut med crossianter, kaffe, jouice och och annat gott.

Blondinbella och hennes blommor till bröllopet är nu spikade. Klänningen hon ska bära behöver småförändringar men det kommer bli bra. Om bara några dagar, den 31 Augusti är den stora dagen!

Kissie älskar att köpa träningskläder, speciellt dem från Victoria Secret. Hon var också stressad under morgonen och hann inte blogga eftersom det äntligen var dags att fixa håret. En söt liten vovve underhöll henne undertiden.

Tyra har haft en samtal-dag där hon har pratat med mäklare och alla möjliga. Tiger verkar också vara borta, så mycket av dagen gick åt att leta efter honom också. Tidigare i veckan delade hon en "tio saker ni inte visste om mig-lista", vilka bland annat handlade om hennes morgonrutiner eller att hon inte kan ha sin tandborste i badrummet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects