Saknaden efter Daniel, Elaine har manliga läsare och Mona på mässa i Norge

Walentine på Till Daniel ber om att än en gång få känna Daniel intill sig ännu en gång, att Daniel ska komma till honom bara en gång till och sova på hans arm. Det blev en natt fylld av tårar.

Elaine har börjat få beröm för sin blogg från fler och fler män, vilket gör henne alldeles speciellt glad. Idag bär det av till stan i ny klänning för möte med Bella och provning av brudklänning.

Sofi på I Choose Life slår ett slag för att lyssna på magkänslan för att göra rätt val i livet, val som verkligen är för dig själv och som får dig att må bra.

Mona är i Norge och ska göra om nästan samma mässmonterbygge som förra veckan fast nu då i Norge och med mindre personal. Hon konstaterar att allt i Norge är väldigt dyrt men att utsikten från hotellet är vacker.

Arga Klara inser att renoveringsarbete tar på kroppen och att hon nu är mycket, mycket trött men att renoveringsprojektet nästan är färdigt och att det blev alldeles otroligt billigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects