Kenza hjälper sin mamma att flytta, kör den rosa stilen och Kissie om vad som är ute och inne!

Kenza är helt utmattad efter flytten och tycker att det är mycket jobbigare att flytta åt någon annan än om det vore för sig själv. Hon unnade sig en tid för sina naglar och valde den rosa stilen. Nice!

Kissie har gjort en lista på vad som är ute och inne just nu. På innelistan ligger bland annat podcast och Nikeskor, vad som istället ligger på utelistan är folk som stinker svett (enligt hennes egen beskrivning) och falsk marknadsföring.

Desireè får hem sin Coco (vilken hon har delad vårdnad om med sin föredetta pojkvän) och hon vet inte riktigt hur hon ska få i ordning på alla hennes kläder. Tre garderober har hon, ändå får inget plats. Det verkar också som om hon har nya grejer på gång, dock är hon lite hemlighetsfull. Ja vem skulle inte vara det med så många läsare som hon har!?

Tyra har dille på plåtburkar (och vilka vackra sådana), kände sig trött, men nöjd efter en mysig kväll med sin pojkvän och bjuder på en massa roliga (och knasiga bilder) på hennes djur, tamponger, Frida och ketchup.

Isabelle var med om en nära-döden-upplevelse och bjuder på en härlig video. Annars har hon spenderat tiden på rolig shopping.

Annica Englund tränar och står i. Det är tufft att träna ben och rumpa. Är hon inte på gymmet så unnar hon sig vackra ögonfransar (med förlängningar) eller kosmetiska tatueringar. Fräckt!

Petra Tungården botade sin huvudvärk med treocomp och vatten. Innan dess kunde hon inte ta sig ur sängen. Tur att det finns små knep. Här är en kampsportsvideo där hon mötte Lofsan förra året.

Hanna Graaf ska ha en träff hemma hos henne för att filma och gör hon inte det så vinner hon i boule.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects