Afrikas röda sol, lurad på hus av advokat, 20 gratis saker i Barcelona, tunna väggar i USA, världens tio bästa dyk, live-in-maid i Singapore

Mary af Rövarhamn har nått fram till Richards Bay i Sydafrika efter en seglats på totalt elva dagar inklusive ett stopp i Moçambique. De visar tjusiga bilder av solnedgångar med Afrikas röda sol.

Galen i Grekland berättar om en fransman som lät bygga ett hus som han betalade 257 000 € för men som korrupta advokater och banktjänstemän nu lurat av honom så han står med ingenting.

Hallins reseblogg tipsar om 20 gratis saker att göra i Barcelona.

Det är lyhört i lägenheten hos Att bo i USA men nu visar det sig att det flyttat in ett äldre par bredvid istället för de förväntade collegeungdomarna, så det verkar lovande.

Discovering the Planet listar världens tio bästa dyk.

LifeInSingapore överväger att anställa en live-in-maid vilket 95% av alla barnfamiljer där har och är mycket nöjda med. Förmodligen blir det en flicka från Filippinerna men det får intervjuerna utvisa.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects