Egoina vann Guldpennan, Arga Klara om sovande bröllopsuggla, Mona om otrohet, Elaine om vänskap och Brasiliens nationaldag

Egoina tackar sin läsare för att de röstat fram henne till att vinna Guldpennan i årets Blogawards. Kristian Gidlund var tippad vinnare och Egoina var tippad sist bland de nominerade, men hennes trogna läsare ändrade på det genom sina röster.

Arga Klara berättar om en uppgla som skulle agera ringbärare på ett bröllop i England. Problemet var att ugglan blev sömnig och flyg upp under taket med ringarna varpå bröllopet blev ganska försenat medan man försökte få tag på ringarna.

Monas Universum tar upp frågan om otrohet och misstänkt otrohet, om man ska stanna eller gå, om det är rimligt och möjligt att ta tillbkas någon för en andra chans och om hur alltihop påverkar barnen.

Efter en tervlig kväll igår funderar Elaine över hur mycket hennes vänner betyder för henne och hur lyckligt lottad hon är. Ikväll blir det cocktailfest på Brasilianska ambassaden för att fira Brasiliens nationaldag.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects