Freedomtravel utan vatten och avlopp, höstens första dag i Kalifornien, ånglok och pizza på Österlen, fisk och skaldjur på indiskt vis

Det är inte roliga dagar i marinan hos Freedomtravel. Inget vatten och inget avlopp i båten, rinnande kallvatten finns i en kran på bryggan och toaletter finns i marinan, men livet blir betydligt mer komplicerat. Alltihop borde vara fixat nu men tyvärr har den nya avloppspumpen gått sönder.

I USA har varje årstid enligt almanackan en första dag som oftast inte alls stämmer med vädret, men i år var det visst mitt i prick meddelar Anne-Marie på Att bo i USA.


Discovering the Planet har varit i Brösarp på Österlen i Skåne och åkt ånglok och käkat stenungnsbakad pizza. Vi bjuds på en härlig bildkavalkad som känns lite som om den var hundra år gammal och kom från ännu sydligare breddgrader än Österlen.

Jennifer Sandström rekommenderar hur och var man ska äta fisk och skaldjur i Indien. Man går först till fiskmarknaden och väljer ut sina fiskar och skaldjur sedan man betalat tar man påsen med sig till restaurangen och får det hela tillagat och serverat.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects