Kissie lättpåverkad, Tyra om gyndoktorn, Desirée pratar ut om graviditet och Blondinbella om sin förlossning.

Kissie var lättpåverkad som ung, hon kunde, som hon skriver, sluta använda en viss färg på tröjor för att någon påpekat att den hon bar just den dagen var ful. Idag skulle hon aldrig förändra något, som sitt uteseénde för att göra andra nöjda.

Tyra vill inte besöka en gyndoktor om det inte är en gammal tant, för tänk om det är en ung tjej som dessutom läser hennes blogg, och där ska hon ligga och visa allt. Hon hade fått tid för att titta över hennes cellförändringar men hon avbokade tiden.

Laila Bagge-Wahlgren hade en mysig frukost tillsammans med Pernilla Wahlgren. Hon skriver också om Idol och att det var en bra uppstart i år.

Desirée hade en jobbig hormondag men som sedan ändrades, eller tanken och känslan  om den, när det vankades middag tillsammans med vänner och familj. Hon har  gjort en ultraljudstavla och här  är också två inlägg med svar på tal där ena temat handlar om hennes facebookuppdateringar och den andre om hennes graviditet. Var den planerad?

Blondinbella om inför förlossningen och hur hon mentalt förbereder sig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects