Maximera föräldrapenningen, Dum kändispappa, Högre lön åt lärarna, Lille Isaac blev bortkastad

Det går att maximera föräldrapenningen och vara hemma med barnet på heltid tills barnet fyller åtta år. Cornucopia berättar hur. Vill ni dessutom ha full jämställdhetsbonus har Cornucopia räknat på ett exempel, men ni prövar det själva på eget ansvar, och kolla upp vad som gäller först.

Karin fick i vuxen ålder reda på att hennes pappa inte var hennes biologiska pappa. Hon sökte upp sin nyfunna pappa, som först förnekade allt och sen försökte muta henne för att bli av med henne ... han som verkar så trevlig på tv.

Pernilla Alm undrar vad det är som hindrar lärarna från att ställa ultimatum: högre lön eller så säger alla lärare upp sig!

Vimmelmamman blir så glad när hon får se en bild på lille Isaac som tar det lugnt och blir serverad frukost på sängen. Det är svårt att tänka sig att han blev funnen vid en vägkant, bortkastad som om han vore en sopa ... Samtidigt har Vimmelmamman barnproblem hemma.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BloggNyheterna © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects